Partners beloond voor buitengewone en opmerkelijke prestaties

Wijk aan Zee, 28 april, ITQ heeft de VMware Global Partner of the Year Award mogen ontvangen voor de categorie Services Excellence. ITQ is door VMware erkend voor haar prestaties voor het gebruik van haar vaardigheden en services, waaronder consulting-, managed- en support-services, om klanten te helpen maximale waarde te halen uit hun VMware-investeringen.

“Ik ben vereerd om de winnaars van de VMware Global Partner of the Year Award van dit jaar te erkennen, waaronder een uitzonderlijke groep van innovatieve partners”, zegt Jean-Philippe Barleaza, vice-president en EMEA channel chief, VMware. “VMware is er trots op dat ITQ wordt geëerd in de categorie Services Excellence en we zijn verheugd om hun voortdurende inzet te zien voor het leveren van uitzonderlijke klantresultaten.”

“We zijn enorm trots om de Global Partner of the Year Award voor de categorie Services Excellence te winnen”, zegt Francisco Perez van der Oord, Chief Customer Success Officer en een van de oprichters van ITQ Consultancy. “Dit is het resultaat van onze passie voor technologie en ons geloof in de strategie van VMware. Deze erkenning toont de kracht van en onze 100% inzet voor onze samenwerking met VMware. We danken VMware voor deze erkenning.”

De categorieën van de VMware Partner of the Year Awards zijn onder meer: Partner Value, Partner Social Impact, Services Excellence, Digital Transformation, Cloud Platform Transformation, Partner Trailblazer, en de Global Partner for Technology Innovation Award. Het programma is uitgevoerd in samenwerking met IDC, dat heeft geholpen bij het beoordelen en beoordelen van de inzendingen voor de criteria voor elke categorie. Partners werden erkend voor het leveren van groei voor de businesses van hun klanten en het stimuleren van ROI, het innoveren en demonstreren van expertise op een bepaald technologiegebied, en/of het hebben van een positieve impact op de wereld door middel van VMware-technologieën.

Weten wat ITQ voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met Francisco Perez van der Oord.
Bertwin Strategy Officer

Let's talk!

Knowledge is key for our existence. This knowledge we use for disruptive innovation and changing organizations. Are you ready for change?

"*" indicates required fields

First name*
Last name*
Hidden