Pamela Fusco ( CISO , Apollo Group )
30 mei 2014 @09:00 / / TRACK 1

Pamela is een bekende binnen het sprekers circuit en haar technische, security en risicomanagement ervaring maakt haar tot een internationaal bekende spreker op symposia en congressen. Ze was oprichter van SAFE Bio Inc en een belangrijke speler in de ontwikkeling van bedrijf als lid van de BOD. Ze heeft hooggeplaatste posities gehad als Chief Security Officer voor Merck & Co, Digex Inc, MCI Security Solutions, Global Information Security, Citigroup en ze is momenteel de Chief Security Strategist en Officer bij FNS.

Ze is gecertificeerd en erkend als CISSP, CISM, CHS Level III, National Security Agency INFOSEC Assessment Methodology Auditor (AIM Auditor), National Cryptologic School Adjunct Faculty Certified Instructor ( NSA / CSS / NCS ) en heeft een Master of Science in Information Management. Ze is een actief lid van de Council of Advisors, de American Health Information Management Association (AHIMA) en de Healthcare Information Management Systems Society (HIMSS), het American College of Forensic Examiners Institute (Global), het Chief Information Security Officers Executive Forum (CISO Executive), de Information Systems Security Association (ISSA) , de Women in Technology International (WITI), lid en adviseur voor het Computer Security Institute (CSI), de Information Systems Audit and Control Association (ISACA), het Executive Women’s Forum (EWF), BOD Director, International ISSA, is oprichter van de RSA ‘s Executive Security Action Forum (USAF), voorzitter van de Raad van Advies voor Mirage Networks, Securent, Debix, Vincera en instructeur voor CMU en InfoWorld’s maandelijkse Technology Panel.

Bertwin Strategy Officer

Let's talk!

Knowledge is key for our existence. This knowledge we use for disruptive innovation and changing organizations. Are you ready for change?

"*" indicates required fields

First name*
Last name*
Hidden