Jennifer Steffens ( Chief Executive Officer , IOActive )
30 mei 2014 @10:00 / / TRACK 1

Als Chief Executive Officer is Jennifer Steffens verantwoordelijk voor alle aspecten van de bedrijfsvoering van IOActive, waaronder sales en financiën, en is ze een drijvende kracht achter de strategische visie van het bedrijf. Steffens brengt een schat aan bedrijfskundige ervaring mee en was betrokken bij verschillende succesvolle start-ups van diverse bedrijven.

Eerder in haar carrière was Steffens een Director bij Sourcefire, waar ze hielp aan de bouw en de groei van het bedrijf van $250K tot ruim $35M omzet in slechts vier jaar. In nauwe samenwerking met de CTO heeft Steffens geholpen bij het commercialiseren van de open source Snort technologie en het bouwen van diverse diensten rond de onderzoeksinitiatieven. Alvorens bij IOActive te beginnen, kwam ze naar Seattle om te helpen bij de worstelende start-up van GraniteEdge. Ze was verantwoordelijk voor initiatieven om de onderneming te herstructureren en ontwikkelde een productstrategie voor een vroege marktpenetratie welke resulteerde in twee extra financieringsronden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector heeft Steffens ook hogere managementfuncties bekleed bij Ubizen, NFR Security en StillSecure. Ze studeerde af aan Mary Washington University met een Bachelor of Science in de psychologie.

Bertwin Strategy Officer

Let's talk!

Knowledge is key for our existence. This knowledge we use for disruptive innovation and changing organizations. Are you ready for change?

"*" indicates required fields

First name*
Last name*
Hidden