Mischel Kwon ( President & Chief Executive Officer , MKA )
29 mei 2014 @ 17:00 / / TRACK 1

Mischel Kwon is een toonaangevende IT / Cyber ​​executive met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van applicatie ontwerp en ontwikkeling, netwerk-architectuur, Information Assurance beleid, grote draadloze beveiligingssystemen en de opbouw van Computer Emergency / Incident Response / Readiness Teams.

Ze is voorzitter van Mischel Kwon Associates, een security consulting firma gespecialiseerd in technische Defensieve Beveiliging, Security Operations en Information Assurance.

Als de vice-president van de Public Sector Security voor RSA Security was ze verantwoordelijk voor het leiden van RSA’s publieke sector beveiligingsoplossingen, strategieën, technologieën en beleid. Tevens was ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het continuous monitoring program binnen RSA. Onder Kwon groeide deze branche van 0 naar 8 miljoen dollar in een jaar tijd door de ontwikkeling van marketing, business en sales strategie.

Mischel werd benoemd als directeur voor de United States Computer Emergency Readiness Team (US- CERT) in juni 2008, waar ze verantwoordelijk was voor de analyse en het verminderen van cyber dreigingen en kwetsbaarheden in de federale netwerken, het verspreiden van cyberdreiging waarschuwingen en de coördinatie over de nationale incidentrespons activiteiten.

Kwon heeft een unieke mix van hands-on ervaring, wetenschappelijk onderzoek en opleiding en een doorgewinterd begrip over hoe je operationele organisaties op moet bouwen vanaf het nulpunt. Bij het ​​Amerikaanse ministerie van Justitie (DoJ) was ze adjunct-directeur IT Security Staff en heeft ze het Justitie Security Operations Center (JSOC) opgezet om het DoJ netwerk te monitoren en verdedigen tegen computercriminaliteit.

Ze heeft een Master of Science in Computer Science en een graduate certificaat in Computer Security and Information Assurance. Daarnaast geeft ze gastcolleges op het GWU Cyber ​​Defense Lab aan de George Washington University in Washington, DC .

Bertwin Strategy Officer

Let's talk!

Knowledge is key for our existence. This knowledge we use for disruptive innovation and changing organizations. Are you ready for change?

"*" indicates required fields

First name*
Last name*
Hidden