Jarenlang was Citrix marktleider op het gebied van digitale werkplekken. Een markt die inmiddels ook is betreden door VMware. In de afgelopen 5 jaar hebben zij met innovatieve producten en strategische overnames de complete markt naar een hoger niveau weten te tillen. VMware weet haar marktaandeel continu te vergroten en heeft met de Workspace ONE Suite bewezen elke use case af te kunnen vangen.

Staat u op het punt om een digitale werkplek oplossing te implementeren? Of is het einde van de levenscyclus van uw huidige oplossing in zicht en moeten er keuzes gemaakt worden? Deze whitepaper kan u helpen bij het maken van een goed doordachte keuze. Zo beschrijft de whitepaper de overeenkomsten en verschillen tussen de oplossingen van Citrix en VMware en gaat het in op tal van andere aspecten.

Let op: deze whitepaper is Engelstalig.

Voordelen van VMware in een notendop

✔ Bespaar tijd m.b.t. de implementatie
✔ Verlaag uw licentiekosten
✔ Vergroot de compatibiliteit van uw digitale werkplek omgeving

Trots om voor deze klanten te mogen werken

Elk vraagstuk is anders en ieder project vraagt om een andere aanpak. Wij houden van uitdaging en pakken complexe vraagstukken met beide handen aan. En we zijn klaar om hetzelfde voor u te doen.

Download Whitepaper

Ask an expert for more information

Johan van Amersfoort

Capabilities

My name is Johan van Amersfoort. I am a Technical Marketing Architect at ITQ. To me, problems don’t exist. I only believe in challenges and opportunities.

Meet our team

We’re a diversely experienced team of IT specialists. With a deep knowledge across many industries, we’re experts at finding the most effective solutions. Put us to the test.