ITQ werd opgericht in 2001 en is sinds het begin altijd gedreven om de meest innovatieve IT-oplossingen en -infrastructuur te leveren. Wij zijn een volledig onafhankelijk bedrijf, een bedrijf dat geen software of hardware verkoopt, maar in plaats daarvan de nadruk legt op kennis en het beste advies aan onze klanten biedt.

Experts die houden van hun werk

ITQ heeft een zeer gerichte, flexibele service onwikkeld die wordt geleverd door enkele van de scherpste IT-geesten van Nederland. Ons doel is eenvoudig om de nummer één VMware-kennispartner in ons land te worden. De enige manier om daar te komen is door met de meest bekwame en gepassioneerde engineers, consultants en projectmanagers te werken. Gewoon het soort talent dat ITQ hun thuis noemt.

Ons leiderschapsteam

Als een van de top IT-experts op hun gebied, werkt ons leiderschapsteam nauw samen met klanten om hun bedrijf uit te breiden met gerichte IT-oplossingen:

  • Robert Hellings – Chief Executive Officer
  • Francisco Perez van der Oord – Chief Commercial Officer
  • Paul Geerlings – Chief Technical Officer
  • Paul Legierse – Chief Operating Officer

Ons ITQ Advisory Board

Als specialisten zijn we altijd op zoek om onze kennis en expertise nog verder te verrijken. Om dit te doen, organiseren we regelmatig bijeenkomsten met geselecteerde adviseurs uit verschillende disciplines, waaronder verkoop, financiën, technologie en leiderschap.

ITQ waarden

De manier waarop we werken is net zo belangrijk als de kennis die we leveren. Ze gaan zelfs hand in hand. Daarom zijn onze waarden zo belangrijk voor ons.

Ownership

We nemen verantwoordelijkheid

Van het begin tot het einde van elk project nemen we verantwoordelijkheid voor wat we onze klanten beloven. Onze specialisten zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zodra we onze projectdoelen hebben voltooid, beoordelen de doelen rechtstreeks bij de klant. Het is belangrijk dat we weten of iets werkte of niet – waardoor we sterker en succesvoller zijn.

Kwaliteit

We leveren topkwaliteit

Het is juister om te zeggen dat we te veel leveren – altijd die extra inspanningen leveren voor onze klanten. Dit zijn niet alleen woorden. We geloven en realiseren het echt. We doen dit door de nieuwste kennis om te zetten in de best mogelijke oplossingen. Onze specialisten delen onderling kennis, schrijven actief blogs en wonen seminars en evenementen bij. Alles om te zorgen voor het product dat we leveren, onze service, het beste is wat het kan zijn.

Passie

We zijn geobserdeerd door IT

We zijn zeer gepassioneerd over technologie en ons werkveld. Een dergelijke obsessie heeft ons geholpen de beste te worden in ons vakgebied. Het zijn onze specialisten die deze passie uiten en ITQ maken tot wat het is, nu en in de toekomst. We zijn trots op ons team en wat ze bereiken en moedigen hen aan om hun grenzen te verleggen en hen de vrijheid te geven om te groeien.

Authenticiteit

We geloven in wat we zeggen

Er zijn niet veel bedrijven die zeggen wat er gezegd moet worden en die zich houden aan hun overtuigingen. Maar voor ons hebben we altijd geconstateerd dat dit niveau van eerlijkheid de sterkste relatie met onze klanten creëert. We zijn persoonlijk, zeer betrouwbaar, down to earth en volledig transparant in alles wat we doen. Wat ons uniek maakt, is dat we een onafhankelijke VMware-partner zijn en we geen hardware- of softwarelicenties verkopen. Dit geeft ons de vrijheid objectief en onpartijdig te blijven en het beste advies te geven.

Accreditaties & Prestaties

Als een digitaal bedrijf zijn we erg gefocust op statistieken. En we zijn erg trots op het aantal prestaties dat ons team heeft bereikt.

Klanten waar we vol trots mee hebben gewerkt

Elke behoefte is anders – elk project vraagt om een nieuwe aanpak. Iets dat we maar al te graag doen. En we zijn klaar om hetzelfde te doen voor uw bedrijf.

Partnerships waar we trots op zijn

De best-in-class worden is niet iets wat je alleen kunt bereiken – je hebt geweldige partners nodig om je te helpen het meeste te halen uit de dingen die je doet.

Ask an expert for more information

Francisco Perez van der Oord

Capabilities

My name is Francisco Perez van der Oord. Owner and founder of ITQ. Feel free to contact me, even after five o’clock.

Meet our team

We’re a diversely experienced team of IT specialists. With a deep knowledge across many industries, we’re experts at finding the most effective solutions. Put us to the test.